Service>FAQ

Heeft Restiffic ook nadelige effecten?

Nee. Negatieve bijwerkingen, zoals dat bij medicatie voorkomt, heeft dit product niet. Elke dag (en vooral ’s nachts) kunt u de Restiffic foot wrap dragen.

 

Is het dragen van de Restiffic pijnlijk?

Nee. Gebruikers ervaren zelfs een prettige en aangename druk. Alleen als de Restiffic foot wrap te strak zit, kan dit een pijnlijk en doof gevoel opleveren. Het is dan belangrijk de bandjes iets minder strak te trekken.

 

Hoe weet ik vooraf of de Restiffic foot wrap werkt?

Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de effectiviteit. Patiënten geven aan veel baat te hebben bij dit product. Het werkt echt. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u binnen 30 dagen het product (in originele verpakking en met bon) retourneren en ontvangt u uw geld terug.

 

Hoe weet ik dat de Restiffic foot wrap goed zit?

Dankzij de unieke gepatenteerde technologie, is het bijna onmogelijk om de foot wrap verkeerd aan te trekken. Dit dankzij de gepatenteerde Flexor-T pad waardoor de bal onder de grote teen (ondervoet) precies in een holte past. Door het aantrekken van de bandjes ervaart uzelf de druk. Die moet aangenaam en ontspannen aanvoelen. Te veel druk leidt tot een pijnlijk en doof gevoel. De bandjes zitten dan te strak en doet u dus losser. Ervaart u dat de foot wrap te weinig druk geeft of zelfs ‘los’ zit, dan is het zaak de bandjes strakker te trekken. Bekijk ook goed de instructievideo op de website.

 

Hoe zorg ik dat ik de juiste maat bestel?

Via deze website kunt u heel gemakkelijk de ideale maatvoering bestellen. U geeft aan of u man of vrouw bent en daarna uw voetmaat. U krijgt daarna de juiste maat toegestuurd.

Wordt het product vergoed door de verzekeraar?

Mogelijk biedt uw verzekering een vergoeding via de aanvullende verzekering. Voor wie medicatie gebruikt (die vaak in het eigen risico vallen), is de kans groot dat deze kosten in de toekomst bespaard kunnen worden.

Waar kan ik de Restiffic bestellen?

De Restiffic foot wrap is een product van medi , een internationaal bedrijf met een vestiging in Breda. medi Nederland is een gerenommeerd leverancier van hulpmiddelen in Nederland. Door haar goede naam mag medi zowel ziekenhuizen, fysiotherapeuten en particulieren al tientallen jaren rekenen tot trouwe afnemers.

Welke kwaliteitsgaranties gelden er?

medi geeft 6 maanden garantie bij normaal gebruik. Bent u na aanschaf niet tevreden, dan kunt u het product binnen 30 dagen in de originele verpakking met bon terugsturen en krijgt u uw geld terug.

Hoe snel werkt de Restiffic foot wrap?

Veel patiënten geven aan dat de Restiffic foot wrap al werkt enkele minuten na het aantrekken. Andere patiënten vertellen dat ze de ene dag meer voordeel ervaren dan de andere.

 

Zijn er mensen die Restiffic beslist niet moeten gebruiken?

Iedereen met rusteloze benen kan en mag Restiffic foot wrap gebruiken. Het kan echter alleen worden gebruikt als u ligt (in bed of op de bank) of zit, dus geen druk hebt op de onderkant van de voeten, bijvoorbeeld tijdens lopen, staan, fietsen of autorijden.

Is Restiffic gepatenteerd?

Ja. Restiffic is een uniek en gepatenteerd product. Op deze website kunt u een video zien over het ontstaan. Ook vertellen artsen over de hun ervaringen met Restiffic.

"Restiffic, het effectieve hulpmiddel tegen rusteloze benen."