Restiffic-op-de-bank_header
Restiffic foot wrap

Sinds kort kan er aan de behandeling van het Restless Legs Syndrome een belangrijk hulpmiddel worden toegevoegd: de in Amerika ontwikkelde Restiffic foot wrap. De foot wrap wordt ’s nachts door de patiënt gedragen en zorgt voor een kalmerende druk op de spieren in de voet. Dit leidt tot een dusdanige ontspanning waardoor zowel de ‘prikkelingen’ als de schokken worden gereduceerd.

Restiffic tegen rusteloze benen

Alleen patiënten zelf kunnen vertellen hoe vervelend het Restless Legs Syndrome is en welke nadelige effecten het op hun leven heeft. Vaak leidt het tot vergaande vermoeidheid en zelfs depressiviteit door de voortdurende prikkelingen en (over)vermoeidheid door een slechte nachtrust.

Daarom is de Restiffic foot wrap, een nieuw en effectief hulpmiddel tegen het Restless Legs Syndrome voor hen goed nieuws.

Restiffic productinformatie

De Restiffic foot wrap is een voorgevormde bandage die zachte druk uitoefent op de voetspieren. De kalmerende druk zorgt voor ontspanning in de beenspieren. De Restiffic foot wrap met Flexor-T pad kan op elk rustmoment worden gedragen. Dus niet alleen tijdens de nachtrust maar ook op de bank bij het lezen van een boek of kijkend naar de tv. De Restiffic foot wrap niet dragen bij het lopen, staan en tijdens het autorijden, dus als de onderkant van de voet wordt belast.

Restiffic foot wrap

Niet langer last van rusteloze benen?

Het kan met de Restiffic foot wrap. Direct te bestellen. Makkelijk in gebruik en direct effectief zonder bijwerkingen.

Bestel Direct

"Restiffic, het effectieve hulpmiddel tegen rusteloze benen."